Bygd ska vara ett heltäckande arkitektkontor som levererar kvalificerade arkitekttjänster i ett
brett spann av uppdrag såsom stadsplanering, offentliga byggnader, bostäder, lokaler och
lärandemiljöer. Vi har en aktiv roll genom hela processen från idé och vision till bygglov och byggprojektering. Vår verksamhet utmärks av personliga relationer, stort engagemang och höga arkitektoniska ambitioner med förståelse för kundens affär.

Vi strävar mot att bli ett av Mellansveriges mest kompletta och tongivande arkitektkontor där vår arkitektur tillför värden till omgivningen och människan för nuvarande och kommande generationer.

 

Affärsdriven VD

Sista ansökan: 2021-06-28

Bygd arkitektur är i en tillväxtfas och vi söker nu en extern VD som en del i vår utveckling. Du är trygg i dig själv och mogen för nya utmaningar, där du får ansvar för att utveckla företaget och dess affärsdrivande verksamhet. Vi är i expansion där vi behöver en VD som är drivande mot uppsatta försäljnings- och utvecklingsmål.

I rollen som VD kommer du att vara operativt ytterst ansvarig för Bygd arkitektur. Vi ser att du är en passionerad ambassadör för företaget, våra projekt och för vårt sätt att driva och utveckla arkitektur. Du tar även plats i olika forum och marknadsför kontoret. Du har erfarenhet av att leda och driva en verksamhet med fullt ekonomi- och personalansvar. En viktig del i arbetet är också att utveckla, inspirera och motivera dina medarbetare. Tjänsten innebär även att du ska säkerställa arbetsstrukturer resursplanering och prioriteringar från styrelsen samt ha ansvar för kvalitet och uppföljning. Du verkar för våra goda grundvärderingar där arbetsmoral, laganda och gott arbetsklimat är rådande både internt och externt mot våra kunder.

Som person ser vi gärna att du har en välutvecklad strategisk förmåga, är utåtriktad och affärsdriven. Du är handlingskraftig, kreativ och visar en mycket god affärsmässig förståelse och har starkt kundfokus. Du är prestigelös med ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara bollplank till medarbetare. Du har även god kommunikations- och samarbetsförmåga vilket gör att du skapar goda relationer internt- och med nya samt befintliga kunder.

Vad kan du förvänta dig av Bygd arkitektur?
Vi erbjuder ett kreativt och utmanande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare. Verksamhetsutveckling, omvärldsbevakning, nätverkande och ett genuint intresse för arkitektur och samhällsutveckling är en del av det vardagliga arbetet. Du får en möjlighet att aktivt medverka och driva processer som berör allt från minsta byggnadsdetalj till planering av större stadsdelar. Du kommer att ha en nyckelroll i kontorets framtida utveckling.

Intresserad?
För mer information om tjänsten kontakta vår rekryteringskonsult Christofer Dickens på telefon 073-696 81 95.