Fogia arbetar målmedvetet med att lyfta vår design till en internationell nivå och att etablera FOGIA som ett livsstilsvarumärke. Fogia säljs runt om i världen via ledande återförsäljare och inredare/arkitekter. Våra möbler hittas i hem, kontor, hotell, restauranger och andra offentliga miljöer.

Under de senaste sju åren har Fogia gjort en framgångsrik resa där bland annat omsättningen har tredubblats och de har vunnit betydligt mer inflytande och större marknadsandelar på exportmarknaden. Fogias möbler har fått stor uppmärksamhet och inte minst fick de utmärkelsen ”årets kollektion” vid ICFF i New York våren 2018.

Fogia-koncernen består av två bolag där det ena är Fogia Collection som är varumärkesbolaget och är Stockholmsbaserat. I Fogia Collection utvecklas kollektionen och här drivs all försäljning och marknadsföring. Det andra bolaget, Fogia Furniture, helägt dotterbolag till Fogia Collection, är bolagets fabrik som finns placerad i Gdansk i norra Polen och här tillverkas de flesta av Fogias möbler.

Tillverkningen i egen fabrik medför att vi kontrollerar hela tillverkningsprocessen, från produktion till kundleverans vilket gör att vi finns med genom hela processen. Vi kan vara flexibla och snabbfotade och kan enkelt, snabbt och med bästa möjliga service lösa kundens behov och önskemål.

Vi jobbar kontinuerligt med miljöförbättrande åtgärder på alla nivåer inom företaget och vi är måna om att allt vi gör ska genomsyras av en miljömedvetenhet. Vi väljer även våra tillverkningsmetoder med omsorg och tar alltid fram produkter i material av hög kvalitet, som så långt det är möjligt är återvinningsbara.

Några av våra mål är att så långt det är möjligt minimera vår råvaruförbrukning, transporter samt energiförbrukning. För oss innebär ansvarsfullt företagande att vi agerar utifrån ett helhetsperspektiv och att vi prioriterar hållbarhet, kvalitet och miljö i våra vägval och beslut. Det omfattar en långsiktig och ambitiös syn på hur vi bedriver våra affärer, i fråga om kvalitet, social omtanke, god affärsmoral och medvetenhet om miljön.

 

Innesäljare

Sista ansökan: 2019-06-28

Arbetsuppgifter
I takt med att Fogia växer behöver vi en till kollega för att stärka upp vår sales avdelning. Som innesäljare kommer du att ingå i ett team om fem personer och ni har ett nära samarbete där ni hjälps åt med det dagliga arbetet. Avdelningen har som uppgift att ge våra återförsäljare och slutkund bästa möjliga service. Vi ser därför att service och en positiv inställning är en självklarhet för dig.

I rollen som innesäljare hos Fogia har du aktivt fokus på försäljning och är länken mellan kunden och organisationen. Du sitter som spindeln i nätet och kommunicerar både internt och externt.

Dina främsta arbetsuppgifter som innesäljare innebär bland annat att registrera order från kund, lägga order mot leverantörer samt följa upp och bevaka dessa. Du skriver offerter och följer upp gentemot kund och du har ständigt ett nära samarbete med utesäljarna där du stöttar dem rent administrativt.

Du kommer ha mycket kontakt med både kunder, leverantörer och intern personal. Det ställer därför krav på att du har ett affärsmässigt tänk och god kännedom om bolaget och dess produkter.

Fogia befinner sig i en utvecklingsfas och du har möjlighet att jobba fram idéer och förslag på positiva saker som kan driva avdelningen framåt.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är positivt inställd och det faller sig naturligt för dig att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.
Du har mycket god känsla för ordning och reda och är lösningsorienterad i ditt arbetssätt. För att passa in i organisationen är du social och relationsskapande och du kommunicerar med enkelhet med såväl medarbetare som externa kunder.

Du är drivande i ditt sätt att arbeta och är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och du har ett driv i att genomföra och leverera resultat. Du är flexibel och tycker om att ha många olika arbetsuppgifter igång samtidigt.


Utbildning och erfarenhet
Vi ser att du har minst gymnasieutbildning i grunden. Du har erfarenhet av att jobba med liknande uppgifter och brinner för service, försäljning och administration.

Har du erfarenhet från branschen är det meriterande.

Språk
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Franska är meriterande.

Vid frågor, vänligen kontakta vår rekryteringskonsult Matilda Persson: 073-388 13 71