Benders är ett familjeföretaget som startades 1960, i Edsvära på Varaslätten. Idag är Benders en komplett producent och leverantör till bygg- och anläggningssektorn, vad gäller byggsystem och produkter av framför allt betong, tegel och natursten. Benders har tillverkning både i Sverige och ute i Europa. Med totalt över 20 produktionsanläggningar är vi alltid nära dig som kund.

Benders Byggsystem AB är en av fem olika affärsområden inom Benders och har fabrik i Strängnäs och huvudkontor i Stockholm.

Benders Byggsystem AB erbjuder kompletta stomlösningar i betong och stål för alla typer av byggnationer. Benders Byggsystem gör helhetslöning för prefabricerade stomsystem och ansvarar för projektering, projektledning, tillverkning och montage. Vi tillverkar bland annat fasader i olika utförande och bearbetningar, innerväggar, förspända bjälklag samt pelare och balk. Vid vår anläggning i Strängnäs arbetar över 200 personer och i Stockholm sitter ca 30 personer med projektledning och affär.

Benders Byggsystem är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat enligt ISO 9001, ISO 14001, och OHSAS 18001. Produkterna finns registrerade och bedömda i Byggvarubedömningen, SundaHus och Svanen. Vi har erfarenhet av projekt som skall certifieras t.ex. inom LEED, BREEAM, Svanen och Miljöbyggnad.

 

HR-partner

Sista ansökan: 2018-06-25

I rollen som HR-partner ansvarar du för HR-processerna i koncernbolaget Benders Byggsystem, med ca 300 medarbetare. Du kommer att vara placerad vid Bolagets produktionsanläggning i Strängnäs, där du kommer att ingå fabriksledningsgruppen.

Rollen är bred och innebär en stor variation av arbetsuppgifter. Utöver fabriken kommer du också att stötta bolagets montageorganisation och kontor/administration i Stockholm. Uppdraget består till huvudsak i att stötta och utbilda bolagets chefer inom HR-området med frågor som rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt, avtalstolkningar samt fackliga förhandlingar. En viktig del i arbetet är att utveckla arbetssätt och rutiner inom ansvarsområdet samt att bygga upp relationen med de fackliga organisationerna inom bolaget. Du kommer att rapportera till HR-chefen och utgöra en del av HR-funktionen.

Du är en person som drivs av HR-frågor och är engagerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta strukturerat och har en ådra för ordning och reda. Du har ett coachande förhållningssätt och tycker om att hjälpa och stötta chefer i HR-frågor samtidigt som du har lätt för att bygga förtroendefulla relationer. Du har en god pedagogisk förmåga och du räds inte för att sätta ned foten och ställa krav.

Vi söker dig som är driven, engagerad och har en förmåga att se hur HR-processerna påverkar verksamhetens utveckling. Du har en universitet- eller högskoleutbildning inom HR och har minst tre års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från industriell verksamhet.

Intresserad?
För mer information om tjänsten kontakta Abilitys Recruitment Consultant Christofer Dickens, tel +46 (0)73-696 81 95.