Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955.

Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring
3 900 medarbetare. Munters är noterade på Nasdaq Stockholm och har drygt 6.6 miljarder kronor i omsättning.

Fabriken i Tobo har ca 200 anställda och omsätter ca 340 MSEK. Anläggningen levererar produkter till affärsområdet Air Treatment. De två viktigaste produktionsområdena i Tobo är produktion av rotorer och avfuktare som bygger på egen rotorteknik.

Produktportföljen innehåller både standardprodukter och kundspecifika lösningar. De kundspecifika lösningarna är idag en viktig och växande del av tillverkningen.

Bland Munters 18 fabriker och 6 logistikcenter är Tobo-fabriken en av de största och den enda i Sverige. Kundbasen är bredare än de flesta av de andra fabrikerna och vi levererar till kunder i hela världen.

 

Produktionstekniker

Sista ansökan: 2018-06-05

Produktionsteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter är att säkerställa att
fabrikens tillverkningsprocesser är effektiva, dokumenterade och validerade.
Du kommer arbeta med att vidareutveckla och effektivisera produktionen samt ansvara för produktionsgranskning, testning och införande av nya produkter. Du kommer vara delaktig i olika investeringsprojekt och arbeta för förbättrad kvalitet, miljö och arbetsmiljö inom produktionen samt ansvara för underlag och dokumentation av befintliga och nya produkter.

Du är en person som drivs av högt teknikintresse, utveckling och är lösningsorienterad. Du är analytisk och har förmågan att använda dina teoretiska kunskaper till ständiga förbättringar inom produktionsprocesserna och kan på ett enkelt och inspirerande sätt överföra ny kunskap till övriga medarbetare i organisationen

Vi ser att du har erfarenhet från verkstadsindustrin och i grunden är du högskole- eller civilingenjör med inriktning inom maskinteknik. Vi ser att du har god förståelse för arbete i projekt, samt vana av att jobba med investeringar samt optimering av produktionsflöden. Du har även grundläggande kunskap kring ritningsläsning i CAD.


Intresserad?
För mer information kontakta Abilitys Recruitment Consultant Matilda Persson, 073 388 13 71