Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955.

Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring
3 900 medarbetare. Munters är noterade på Nasdaq Stockholm och har drygt 6.6 miljarder kronor i omsättning.

Fabriken i Tobo har ca 200 anställda och omsätter ca 340 MSEK. Anläggningen levererar produkter till affärsområdet Air Treatment. De två viktigaste produktionsområdena i Tobo är produktion av rotorer och avfuktare som bygger på egen rotorteknik.

Produktportföljen innehåller både standardprodukter och kundspecifika lösningar. De kundspecifika lösningarna är idag en viktig och växande del av tillverkningen.

Bland Munters 18 fabriker och 6 logistikcenter är Tobo-fabriken en av de största och den enda i Sverige. Kundbasen är bredare än de flesta av de andra fabrikerna och vi levererar till kunder i hela världen.

 

Produktionsutvecklare

Sista ansökan: 2018-04-25

Rollens övergripande uppgift är utveckling och effektivisering av tillverkningsprocessen med avseende på ergonomi, ekonomi, kvalitet, materialflöde, underhåll och arbetsorganisation. Produktionsutvecklaren ska även följa och analysera utvecklingen av nya processförbättringar och maskinutrustningar, samt ta fram och presentera förslag på hur förändringar bäst kan användas för utveckling av Munters.

Arbetuppgifterna kan exempelvis vara att initiera, leda, driva och delta i processförbättringar, utveckla ny teknik och utrustning med fokus på automatisering. Samt leda och delta i projekt.

Vi söker dig som brinner för utveckling av processer och har erfarenhet från tillverkande industri. I grunden är du högskole- eller civilingenjör med inriktning inom maskinteknik. Vi ser att du har god förståelse för arbete i projekt, samt är van att upprätta 3D-ritningar.

Du är en person som drivs av teknik, utveckling och är lösningsorienterad. Du har förmågan att använda dina teoretiska kunskaper till ständiga förbättringar inom produktionsprocesserna och kan på ett enkelt och inspirerande sätt överföra ny kunskap till övriga medarbetare i organisationen.


Intresserad?
För mer information kontakta Abilitys Recruitment Consultant Hanna Eriksson, 070-826 58 80