Vår affär bygger på försäljning och reparation av främst transportbilar, och att leverera dessa tjänster med en högre nivå av service, personlighet, och förståelse för våra kunders vardag. Vi tillhandahåller ett fullserviceerbjudande vilket innebär att vi för våra kunders räkning även ombesörjer tex skadearbeten, flak, kranar och kylaggregat. I linje med detta erbjudande åtar vi oss även de flesta bilmärken, förutom våra auktorisationer för Iveco och Fiat, samt personbilar.

Kihlströms startades redan 1954 av Bengt Kihlström, 1998 övertog Kenneth Stefansson verksamheten och drev den tom 2011. Under dessa år expanderade verksamheten betydligt, bla öppnade man nybilsförsäljning. 2012 förvärvade Micha Grönvalls och Hannes Meijer koncernen.

Våra anläggningar finns i Stockholm Syd – Smista allé, samt i Stockholm Norr – Lunda Industriområde i Järfälla.

 

Transport och lastbilssäljare

Sista ansökan: 2018-04-20

I rollen som Transportbilssäljare kommer du ta dig an varierande arbetsuppgifter. Du är med under hela processen, från första säljmöte till leverans av transportbilen. I ett nära samarbete med generalagenten för IVECO är du med och designar lösningar till den för kunden perfekta last- eller transportbilen.

Du kommer främst arbeta med att bearbeta nya kunder genom uppsökande försäljning men tjänsten innebär även att vårda befintliga kundrelationer. I rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter och du är själv ansvarig för offerter till kunder och orderarbetet av sålda objekt.

Du kommer till stor del att sälja branschen ledande varumärken så som Iveco – Eurocargo som blev Truck of the year 2016. Även den väldigt populära Iveco - Daily finns i sortimentet, den blev van of the year 2015 och 2018.

För att passa i rollen som Transportbilssäljare på Kihlströms ser vi att du har minst gymnasial utbildning. Du har några års erfarenhet som säljare och är van att jobba med många olika slags människor. Du har ett intresse för bilar och har viss branscherfarenhet. En av dina största drivkrafter är att tillfredsställa kunders transportbehov och slutföra affärer.

Du har förmåga att ta tag i saker och är självgående, du är en riktig ”doer” och om ett problem behöver lösas är du inte rädd för att ta dig an uppgiften.