Curant Trading AB arbetar med att sälja och marknadsföra högkvalitativa klimatprodukter med tillhörande teknisk rådgivning på den Svenska proffsmarknaden. Curant Trading har fokus på storförbrukare och de skickar produkter över hela landet. Idag har bolaget åtta anställda och omsatte 2017 35 MSEK.

Curant Trading vill vara en pålitlig partner för både kunder och leverantörer och arbetar för att ha långvariga relationer. Kvalitet, kompetens och kundfokus är tre grundvärden som bolaget lägger stor vikt vid och produkterna som finns i Curant Tradings portfölj är noga utvalda för att passa svensk marknad. Tillverkningen av produkterna sker i fabriker runt om i Europa och många av produkterna tillverkas unikt för bolagets räkning. Bolaget är mån om miljön och arbetar aktivt med miljöfrågor. Verksamheten bedrivs resurssnålt och arbetar med återvinning inom de områden som är möjligt. Företagets leverantörer använder material och tillverkningsmetoder som har en så liten miljöpåverkan som möjligt och bolagets mål är att alla produkterna ska skada miljön så lite det bara går.

 

Teknisk Support/ Innesälj

Sista ansökan: 2018-02-23

Rollen som teknisk support/ innesälj innebär att vara spindeln i nätet, du kommer sitta i bolagets kundtjänst och ge stöd och teknisk support till kunder, konsulter och installatörer. Samarbetet med bolagets säljare är tätt och i rollen supportar du säljfunktionen administrativt med exempelvis offerter och orderhantering.

Du fungerar som ett ansikte utåt och är även behjälplig vid planering av installationer tillsammans med kunden. Du får stort handlingsutrymme att själv vara med att påverka ditt arbete och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt förståelse för hur flödet fungerar på ett bygge.

För att lyckas i rollen som teknisk support/ innesälj ser vi att du har gymnasial utbildning, gärna inom bygg/VVS eller el. Tidigare erfarenhet av att jobba inom bygg/ VVS eller el- branschen är meriterande. Som person är du serviceinriktad och hjälpsam, flexibel samt har god organiserings- och planeringsförmåga. Du är bra på att kommunicera både verbalt och i skrift och har förmågan att anpassa ditt språk efter situation.