B.R.A Maskiner AB är ett familjeägt verkstadsmekaniskt företag som erbjuder legotillverkning av avancerade maskinbearbetade detaljer, produktutveckling och prototyptillverkning. Bolaget ingår i koncernen B.R.A Holding som består av fyra bolag, 2017 omsatte koncernen 64 miljoner SEK.

B.R.A Maskiner tillverkar allt från enkla detaljer i stora serier till sammansatta detaljer som innefattar såväl svarvning, fräsning som svetsning. De har erfarenhet av att jobba i de flesta material och dimensioner och har dessutom ett väl utbyggt nätverk av underleverantörer.

De har även en montageavdelning där montage och sluttest av såväl egna produkter som kunders produkter görs. Även konsultation vid konstruktion, materialval, ytbehandlingsmetod mm erbjuds.
B.R.A Maskiners ambition är att vara mer än en legoleverantör och att ge PLUS-värden till våra kunder genom att vara en partner som med stort engagemang och ansvarstagande, tar sig an de uppgifter vi får och hittar lösningar på svåra produktionsproblem.

 

Produktionschef

Sista ansökan: 2018-02-23

Tjänsten som produktionschef innebär att du har övergripande ansvar för att leda och utveckla produktionen i verksamheten i Mullhyttan. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Ditt uppdrag är att utveckla verksamheten, skapa tydliga strukturer och processer för att öka effektivitet och produktivitet, samt förbättra servicenivån ytterligare. Vi söker en person som är en mycket god kommunikatör, relationskapare och ledare.

Vi ställer mycket höga krav på din initiativförmåga och ditt engagemang samt att du har förmåga att samarbeta med kollegor på olika nivåer. Denna position kräver även kunskap om både material, process- och produktionssystem samt erfarenhet av projektledning.

Relevant högskole-/universitetsutbildning eller annan relevant utbildning inom teknik.

För att lyckas i rollen ser vi att du har 5 års erfarenhet från en liknande tjänst.