Örebro Gasteknik startades våren 1992 och levererar allt från enstaka produkter till hela lösningar för energigassystem. Bolaget har idag tretton anställda och omsatte 2016 drygt 25 miljoner.

Örebro Gasteknik bedriver försäljning i hela Skandinavien och med 25 års erfarenhet som servicefirma åt svenska industriföretag och har hela Sverige som arbetsområde. Samarbetspartner finns i de övriga Skandinaviska länderna.
Företaget kombinerar kundens önskemål och behov med förslag på tekniska lösningar, installation av energigasanläggningar, tillverkningskontroll och tryckprovning med gas. I en egen verkstad utförs vissa tryckprovningar samt renovering av utrustning som kräver större noggrannhet än vad som är optimalt ute på fält. Våra tjänster utförs av kunniga och rutinerade montörer.

Örebro Gasteknik är inriktat mot energigaser och arbetar med gasol i huvudsak, men även med biogas, deponigas, LNG, CNG, DME. Bolaget är ett auktoriserat gasinstallationsföretag av Energigas Sverige.

 

Nordic Sales Engineer

Sista ansökan: 2018-02-23

Som Nordic Sales Engineer blir du ansvarig för att med eget kund- och budgetansvar svara för försäljningen av divisionens produkter och tjänster inom norden. Huvuddelen av våra kunder är slutkunder inom industrin men även inom anläggningsbranschen, större jordbruk samt mindre företag såsom bagerier och slakterier. Försäljningsinsatser riktas framförallt mot ledning, inköpsansvariga och föreskrivande led inom dessa branscher. Rollen innebär även att vara ett tekniskt stöd för kunder vid installationer, samt utföra kalkyler, mätningar och ritningar av nya anläggningar.

I arbetet ingår resor främst i Sverige och i förekommande fall till övriga länder i Skandinavien. Du sätter dina egna mål tillsammans med VD och arbetar proaktivt för att skapa ramar och riktlinjer för att skapa struktur inom försäljningsorganisationen. Dessutom får du möjligheten att påverka företagets lansering och marknadsföring av nya produkter och tjänster


Som person är utåtriktad och självgående. Du tar initiativ för att skapa dina egna arbetsuppgifter och ansvarar för att driva dina projekt framåt, samtidigt som du är lösningsorienterad och kommer med förbättringsförslag.
Vi ser att du har en teknisk högskole-/universitetsutbildning eller annan relevant teknisk utbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska, tyska är meriterande.