Benders är en av Europas ledande tillverkare inom byggsektorn av produkter från Benders Sverige AB. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi 765 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder per år. I koncernen finns också Benders Byggsystem AB med Prefabricerade betongstommar.

Benders Byggsystem AB utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong och stål för flerfamiljshus, kontor, industri och handel. Vi utvecklar våra system utifrån våra kunders behov och levererar helhetslösningar från projektering till färdigmonterad stomme. Benders Byggsystem har fabriker i Strängnäs, Uddevalla och Norberg samt huvudkontor i Stockholm.

 

Projektledare

Sista ansökan: 2017-10-25

Som projektledare förväntas du kunna gå in i rollen som projektansvarig. Ditt arbete innebär att driva projektets alla ingående delar såsom projektering, tillverkning och montage i linje med uppsatta mål och riktlinjer gällande kundnöjdhet, produktivitet, lönmsamhet, kvalitet och säkerhet. Du kan bli tilldelad ett eller flera ansvarsområden i ett projekt beroende på dess komplexitet och storlek. För att trivas i rollen gillar du att skapa nya kontakter och i ditt arbete är du intresserad, engagerad, ansvarsfull och öppen för nya synsätt.

Vi ser gärna att du har civil- eller högskoleingörexamen med bygginriktning samt tidigare erfarenhet av projektledning, gärna inom prefabricerade betongelement.

Du erbjuds intressanta arbetsuppgifter med fantastiska produkter i ett familjeägt företag som är mycket expansivt och under ständig utveckling. Medarbetarna har ett stort engagemang och du kommer att arbeta i en grupp som präglas av en kamratlig och trivsam anda. Du har goda möjligheter att under eget ansvar påverka ditt arbete. Du utgår från kontoret på Tyrgatan - Östermalm och rapporterar till Projektchef - Benders Byggsystem.