Benders är en av Europas ledande tillverkare inom byggsektorn av produkter från Benders Sverige AB. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi 765 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder per år. I koncernen finns också Benders Byggsystem AB med Prefabricerade betongstommar.

Benders Byggsystem AB utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong och stål för flerfamiljshus, kontor, industri och handel. Vi utvecklar våra system utifrån våra kunders behov och levererar helhetslösningar från projektering till färdigmonterad stomme. Benders Byggsystem har fabriker i Strängnäs, Uddevalla och Norberg samt huvudkontor i Stockholm.

 

Systemdesigner

Sista ansökan: 2017-10-25

För att öka den tekniska kompetensen inom Benders Byggsystem söker vi nu en Systemdesigner till företaget för att ta fram kostnadseffektiva lösningar i anbudsskedet. Som Systemdesigner är du även med och utvecklar Benders Byggsystems tekniska standarder, supportar externa projektörer samt är ett tekniskt stöd för tillverkning, montage samt projektledning. Du är med och utvecklar och optimerar produkterna med avseende på standardisering, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och kostnad. För att trivas i rollen värdesätter du noggrannhet och som person är du lyhörd och kommunikativ.

Vi ser gärna att du är civilingenjör inom väg- och vatten samt har 5-10 års yrkeserfarenhet som statiker eller konstruktör, gärna med erfarenhet av prefabricerade betongelement.

Du erbjuds intressanta arbetsuppgifter med fantastiska produkter i ett familjeägt företag som är mycket expansivt och under ständig utveckling. Medarbetarna har ett stort engagemang och du kommer att arbeta i en grupp som präglas av en kamratlig och trivsam anda. Då rollen är central har du stor möjlighet att påverka bolagets framtida utveckling. Du utgår från kontoret på Tyrgatan - Östermalm och rapporterar till Affärschef - Benders Byggsystem.