Vår affär bygger på försäljning och reparation av främst transportbilar, och att leverera dessa tjänster med en högre nivå av service, personlighet, och förståelse för våra kunders vardag. Vi tillhandahåller ett fullserviceerbjudande vilket innebär att vi för våra kunders räkning även ombesörjer tex skadearbeten, flak, kranar och kylaggregat. I linje med detta erbjudande åtar vi oss även de flesta bilmärken, förutom våra auktorisationer för Iveco och Fiat, samt personbilar.

Kihlströms startades redan 1954 av Bengt Kihlström, 1998 övertog Kenneth Stefansson verksamheten och drev den tom 2011. Under dessa år expanderade verksamheten betydligt, bla öppnade man nybilsförsäljning. 2012 förvärvade Micha Grönvalls och Hannes Meijer koncernen.

Våra anläggningar finns i Stockholm Syd – Årsta, utefter E4:an strax söder om Stockholm City samt i Stockholm Norr – Lunda Industriområde i Järfälla.

 

HR-ansvarig

Sista ansökan: 2017-09-18

Rollen som HR-ansvarig kommer att vara bred och du arbetar självständigt men nära koncernens ekonomifunktion. Det huvudsakliga arbetet innefattar arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt och rekrytering. Rollen innebär framförallt att säkerställa tillgången av kompetent personal, dels genom att jobba med befintlig personal och dels genom kreativ och målmedveten rekrytering. Man har även en stöttande roll till cheferna när det gäller HR-frågor samt ansvar för övrig personaladministration.

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill utvecklas inom HR. Du bör tycka om att arbeta operativt med administration, samt även strategiskt i linje med företagets fortsatta tillväxt och utveckling. Du har ett stort interesse för personalvård och är som person inkännande och empatisk med ett coachande förhållningssätt. Idag har koncernen 27 anställda och omsätter 120 miljoner.