Habia Cable grundades 1941, och har varit en kabeltillverkare sedan 1957. Under 2014 hade Habia Cable 550 anställda och omsätter 785 miljoner kronor (85 miljoner euro). Habia Cable ägs till 100% av den svenska industri holdingbolaget Beijer Alma, som är noterat på Stockholmsbörsen.

Habia Cable har produktionsanläggningar i Sverige, Tyskland, Polen och Kina. Huvuddelen av försäljningen sker till slutkunder genom vår egen försäljningsorganisation som finns i 12 länder i Europa och Asien. Övriga marknader i Europa, Asien och Nordamerika stöds av agenter och distributörer.

 

Produktionsledare

Sista ansökan: 2017-04-03

Vi söker en produktionsledare till fabriken i Söderfors med ansvar för ett produktionsteam och produktionen enligt strategier, planer, policies, processbeskrivningar och andra anvisningar från Produktionschefen. Huvudsakliga  ansvarsområden är daglig styrning av produktionsteamet gällande kvalitet, ledtider, leveransprecision, kostnad och utveckling av medarbetarnas kompetens för att öka flexibiliteten i fabriken. Man deltar även i olika ledningsforum såsom Management Group. Arbetstiden är treskift.

Vi erbjuder en tjänst där du får bidra till företagets utveckling i en bransch med starka framtidsutsikter. Där din roll som chef kommer vara en betydande faktor.

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor, visar intresse och förståelse för andra och kommunicerar på ett proaktivt sätt. Du har förmåga att motivera dina medarbetare och har ett coachande ledarskap. Du sätter höga krav på kvalitet, kvantitet samt arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt.

För att lyckas med tjänsten ser vi gärna att du har utbilding från högskola eller gymnasium med teknisk/vetenskaplig inriktning. Erfarenhet från ledarskap inom någon form av tillverkande industi ser vi också som en nödvändighet.

Intresserad?
För mer information om tjänsten kontakta Abilitys Recruitment Consultant Christofer Dickens, tel,
+46 (0)73 696 81 95