Paroc är den ledande tillverkaren av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Hörnstenarna för vår verksamhet är kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling.
Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter.
Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen, Polen och Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. År 2015 uppgick vår omsättning till 410 miljoner euro och antalet anställda var i genomsnitt 2 000.

 

Account Manager (BI) Byggisolering

Sista ansökan: 2017-02-20

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett internationellt företag inom en bransch med ljusa framtidsutsikter och möjligheten att kunna vara med att utveckla affärsområdet Byggisolering på den svenska marknaden. Du får ett stimulerande och omväxlande arbete i en expansiv region, med mycket stora möjligheter att påverka ditt resultat samt delaktighet i utveckling av försäljningsstrategi och produktportfölj.

Som Account Manager blir du ansvarig för att med eget kund- och budgetansvar svara för försäljningen av divisionens produkter inom regionen. Huvuddelen av kunderna är tak- och fasadentreprenörer. Du rapporterar till Försäljningschef Byggisolering, Sverige.

Tjänsten är en heltidsanställning och din placering är Stockholm/Mälardalen och du utgår från hemmakontor eller vårt Stockholmskontor i Bromma. Tjänsten innebär resor inom Sverige, men framförallt i regionen.

För att lyckas med tjänsten ser vi gärna att du har 3 års erfarenhet av B2B försäljning. Vi ser även att du har erfarenhet från byggmaterialbranschen eller närliggande bransch. Erfarenhet av försäljning till olika typer av kundsegment och har mycket god förståelse av byggprocesser. Goda språkkunskaper i Engelska och B-körkort är ett krav. Relevant akademisk examen är meriterande.