Erasteel Kloster AB – den svenska delen av franska Erasteelkoncernen inom Eramet – bedriver forskning & utveckling, produktion och försäljning av gasatomiserade pulvermetallurgiska produkter och snabbstål med världen som marknad. Vi är 380 medarbetare i Långshyttan, Vikmanshyttan och Söderfors och omsätter ca 1,5 miljard kronor. Bolaget är kvalitets- och miljöcertifierat.

 

HR-partner

Sista ansökan: 2017-01-24

I rollen som HR-partner kommer du att arbeta såväl operativt som strategiskt med HR- och informationsfrågor men med tyngdpunkt på HR-frågor

Din roll är att stödja chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a avtalsfrågor, utbildningsfrågor, interninformation, lönebildning, lönerevisioner och ett produktivt arbete med arbetsmiljö- och hälsofrågor. Det är även viktigt att du kan medverka till en god relation med fackliga representanter.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom HR kombinerat med något eller några års erfarenhet av att arbeta med personalfrågor gärna från en internationell miljö samt att du är en god kommunikatör. För att du ska trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du tycker om att arbeta brett med HR-frågor, att du kan bygga relationer och att du har en god förmåga att hantera och bemöta människor i olika situationer. Vidare är du drivande, engagerad och har en hög leveransförmåga. Vi vill också att du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.