Världens största producent av avancerad fjädertråd, främst till bilbranschen med en världsmarknadsandel på över 40% på ventilfjädertråd. Suzuki Garphyttan tillverkar trådprodukter i fyra tillverkningsenheter; den största finns i Sverige (Garphyttan), de övriga i USA, England och Kina. Vi är framgångsrika på nischprodukter mot bilindustrin såsom ventilfjädertråd, rostfri tråd till injektionspumpar för dieselmotorer samt platt och profilerad tråd. Globalt har Suzuki Garphyttan en omsättning på ca 1,7 miljarder kronor och totalt ca 550 medarbetare. Vi bygger dessutom just nu en fabrik i Mexico.

 

Flödeschef

Sista ansökan: 2016-12-08

Som Flödeschef på Suzuki Garphyttan ansvarar du för produktion, produktivitet, kvalitet, säkerställande av leverans, förbättringsarbeten, säkerhet, personal och utveckling av individer och team. Du ser också till så att arbetet bedrivs på ett kostnadseffektivt sätt. Som Flödeschef rapporterar du till Operations Manager - Suzuki Garphyttan och sitter i produktionens ledningsgrupp.

Vi erbjuder en tjänst där du får bidra till företagets utveckling i en bransch med starka framtidsutsikter där man i nästan ett sekel haft en ledande position inom avancerad fjädertråd till främst bilmotorer. Det finns en stark tro på företaget och den egna kapaciteten. Suzuki Garphyttan har en miljö där en stark bruksanda kombineras med fokus på ständiga förbättringar. Som stöd i arbetet används Suzuki Garphyttan Lean System (SGLS). Det beskriver grunderna i våra värderingar för det dagliga arbetet.

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor, visar intresse och förståelse för andra och kommunicerar på ett proaktivt sätt. Du har förmåga att motivera dina medarbetare och ge befogenheter. Du är en naturlig ledare med ett coachande ledarskap. Du sätter höga krav på kvalitet, kvantitet samt arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du är van att jobba mot uppsatta mål och har förmåga att driva arbetet med ständiga förbättringar.

För att lyckas med tjänsten ser vi gärna att du har relevant akademisk examen.
Du har flera års erfarenhet från tillverkande industri och ledarskap samt vana att arbeta utifrån ett LEAN perspektiv.

Intresserad:
För mer information om tjänsten kontakta Abilitys Recruitment Consultant Christofer Dickens, tel,
+46 (0)73 696 81 95