Paroc är den ledande tillverkaren av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Hörnstenarna för vår verksamhet är kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling.
Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter.
Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen, Polen och Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. År 2015 uppgick vår omsättning till 433 miljoner euro och antalet anställda var i genomsnitt 2 000.

 

Regionansvarig Säljare (TI) Teknisk Isolering

Sista ansökan: 2016-12-05

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett internationellt företag inom en bransch med ljusa framtidsutsikter och möjligheten att kunna vara med att utveckla affärsområdet Teknisk Isolering på den svenska marknaden. Du får ett stimulerande och omväxlande arbete i en expansiv region, med mycket stor möjlighet att påverka ditt resultat samt delaktighet i utveckling av försäljningsstrategi och produktportfölj.

Som säljare med regionansvar blir du ansvarig för att med eget kund- och budgetansvar svara för försäljningen av divisionens produkter inom regionen. Huvuddelen av våra kunder finns inom återförsäljarledet, industri-, isoleringsentreprenad- och VVS-branschen. Försäljningsinsatser riktas framförallt mot ledning, inköpsansvariga och föreskrivande led inom dessa branscher. Du rapporterar till Försäljningschef Teknisk Isolering, Sverige.

Tjänsten är en heltidsanställning och din placering är Stockholm/Mälardalen och du utgår från hemmakontor eller vårt Stockholmskontor. Tjänsten innebär resor inom Sverige, men framförallt i regionen.

För att lyckas med tjänsten ser vi gärna att du har gedigen erfarenhet av uppsökande B2B försäljning. Vi ser även att du har en Teknisk- eller ekonomisk utbildning, på lägst gymnasial nivå. Akademisk examen är meriterande. Goda språkkunskaper i Engelska och B-körkort är ett krav.

Som person ser vi gärna att du är målorienterad och serviceinriktad. Du bör även ha en bra samarbetsförmåga. Du har ett starkt driv, trivs i ett högt tempo och har en positiv attityd. Du motiveras av att skapa resultat och att samarbeta med kunder och kollegor.

Intresserad:
För mer information om tjänsten kontakta Abilitys Recruitment Consultant Christofer Dickens, tel,
+46 (0)73 696 81 95