Paroc är den ledande tillverkaren av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Hörnstenarna för vår verksamhet är kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling. Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter.
Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen, Polen och Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. År 2014 uppgick vår omsättning till 418 miljoner euro och antalet anställda var i genomsnitt 2 090.
Mer information om koncernen och de olika affärsområdena hittar du på www.paroc.se

 

Försäljningschef Byggisolering Sverige

Sista ansökan: 2016-10-05

Försäljningschefen för Byggisolering Sverige har en övergripande roll i försäljnings- och marknadsarbetet för att stärka affärsområdets marknadsposition. Kunderna återfinns företrädesvis inom bygghandel, entreprenad och industri. Du kommer leda ett team på 10 kundansvariga säljare och ingå i ledningsgruppen Byggisolering Skandinavien.

Vi söker dig som motiveras av att omsätta strategier till handling och konkreta resultat. Du drivs av att göra affärer och av att leda andra i arbetet med att uppnå uppsatta mål. Du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med värdeskapande försäljning inom byggindustrin.

Vi erbjuder ett självständigt arbete och möjligheten att utveckla försäljningen inom affärsområdet Byggisolering Sverige. Vi erbjuder dig även ett arbete i ett framgångsrikt internationellt företag inom en bransch med ljusa framtidsutsikter och möjligheten att kunna vara med och utveckla affärsområdet på den svenska marknaden.

För att lyckas i positionen tror vi att du har god förståelse för hur man säljer och paketerar lösningar inom vårt affärsområde som inkluderar både produkter, processer och tjänster. Du har erfarenhet av att leda ett team och drivs av att utveckla individer till topprestationer.

För mer information om tjänsten kontakta Abilitys Recruitment Consultant Christofer Dickens, tel +46 (0)73 696 81 95