Paroc är den ledande tillverkaren av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Hörnstenarna för vår verksamhet är kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling.
Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter.
Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen, Polen och Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. År 2014 uppgick vår omsättning till 433 miljoner euro och antalet anställda var drygt 2 000.
Mer information om koncernen och de olika affärsområdena hittar du på www.paroc.se

 

Regionansvarig Säljare Teknisk Isolering

Teknisk Isolering

Sista ansökan: 2016-05-23

Arbetsuppgifter
Som säljare med regionansvar blir du ansvarig för att med eget kund- och budgetansvar svara för försäljningen av divisionens produkter inom regionen. Huvuddelen av våra kunder finns inom återförsäljarledet, industri-, isoleringsentreprenad och VVS-branschen. Försäljningsinsatser riktas framförallt mot ledning, inköpsansvariga och föreskrivande led inom dessa branscher. I jobbet ingår ett stort antal resdagar och regionen omfattar i huvudsak Västra Götaland

Din profil
· Du har teknisk- eller ekonomisk utbildning, på lägst gymnasial nivå

· Du ska självständigt kunna planlägga och genomföra försäljningsaktiviteter

· Du har gedigen erfarenhet av uppsökande försäljning

· Då koncernspråket är engelska bör du ha goda språkkunskaper i engelska

· Vi tror att du har lätt för att bygga upp och förvalta goda relationer samtidigt som du har förhandlingsvana och vinnarinstinkt

· Du är resultatinriktad, självständig, flexibel, har stor social kompetens och är samtidigt en god lagspelare

Vad kan Paroc erbjuda?
Vi erbjuder en spännande och utmanade säljtjänst som är starkt kundorienterad inom ett växande arbetsfält. Du får intressanta inblickar i installationsverksamhet, återförsäljning och industri. Du kommer ingå i ett säljteam där du aktivt påverkar försäljningsfrågor för teknisk isolering och får goda utvecklingsmöjligheter inom ett företag och en bransch som går en mycket ljus framtid till mötes.

Intresserad:
För mer information om tjänsten kontakta Abilitys Recruitment Consultant
Christofer Dickens, tel: +46 (0)73 696 81 95