Paroc är en av de ledande tillverkarna av mineralullsisolering i Europa. Paroc har mer än 75 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och distribution av stenullsprodukter till byggindustrin och andra industriella applikationer. Till Parocs produkter och lösningar hör byggisolering, teknisk isolering, sandwichelement och akustikprodukter. Omsättningen för Paroc Group uppgick 2013 till 433 miljoner Euro och antal anställda till 2000 personer. Paroc har tillverkning i Sverige, Finland, Polen, Ryssland och Litauen samt försäljnings- och representationskontor i 14 länder. Huvudkontoret ligger i Helsingfors, Finland.

 

Regionansvarig Säljare, Panel System-Mellansverige

Sista ansökan: 2015-05-05

Som regionansvarig säljare är du en nyckelperson för företaget och i ditt arbete har du ansvar för att skapa förtroende för företaget och företagets produkter hos våra befintliga och potentiella kunder. Försäljningen innebär att sälja in Parocs produkter i olika projekt hos våra kunder som återfinns hos totalentreprenörer, subentreprenörer och installatörer. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kundkontakt till avslutad affär med allt vad det innebär i form av att aktivt söka upp kunder, presentera företaget och produkterna, sköta kontakt via telefon, mail, möten och kundbesök. En stor del av jobbet innebär bearbetning av föreskrivande ledet som arkitekter och konsulter. Försäljningen är projektorienterad vilket innebär att du varje månad startar upp nya projekt med våra kunder.


Tjänsten kräver erfarenhet/utbildning:

Utbildning med byggnadsteknisk inriktning
Erfarenhet av försäljning inom byggsektorn
Körkort

Personliga egenskaper:

Vi söker en positiv och öppen person som har lätt att för att skapa och förvalta goda relationer. För att lyckas i rollen bör du vara en entreprenörsjäl som gillar att skapa resultat och utveckla ditt ansvarsområde som om det vore ditt eget bolag. Du har även god byggteknisk förståelse, såväl tekniskt som praktiskt.

Resultatinriktad och offensiv
Tekniskt & praktiskt lagd
Entreprenör
Självständig
Flexibel
Hög social kompetens
God lagspelare
Uthållig
Representativ